LINEUP

De line-up ligt vast en het belooft alvast de beste editie ooit te worden !

Op vrijdag:

Avalonn

20-21u - Overdag een normale kerel, 's nachts een fuifbeest dat daken van zalen blaast en dansvloeren in brand steekt. Het alter ego van Jürgen is een welbekende naam in en buiten Leuven. Door de jaren heen maakte Avalonn een hele hoop mashups en bootlegs, dus zijn sets zijn elke keer iets nieuws, iets onverwacht. Verwacht je maar al aan snelle mixing, verwacht maar om weggeblazen te worden! Deze skills hebben tot één van de koningen van de Oude Markt gemaakt, het kloppende uitgaanshart in Leuven. In 2015 nam Avalonn deel aan de grootste DJ-contest in België, MNM Start To DJ, uitgezonden op radiozender MNM. Om het samen te vatten: hij kwam, hij zag, hij overwon. Avalonn komt bij op het indrukwekkende lijstje van voorgaande winnaars en krijgt als beloning (onder andere) een radioshow van 1 uur op elke eerste zaterdag van de maand. De toekomst ziet er ontzettend goed uit!

Facebook

Robert Abigail

21-22u - Onze volgende topper is één van de bekendste Dj’s en producers uit België. Hij slaagt er telkens weer in een waar feestje te bouwen ! Met zijn "Mojito song' kende hij een internationale doorbraak en kwam hij dankzij de Bacardi Commercial van Amerika tot in Azië beeld. Hij werkte met vele bekende artiesten samen zoals Pitbull, Snoop Dogg, Kaoma, Coolio, Kate Ryan, Agnes, Regi, Lou Bega en de Gibson Brothers. Normaal op de grootste dancefestivals maar op 10 augustus in het pittoreske Beselare !

Facebook

Jan Vervloet (DJ/Producer)

22u-23u - Deze DJ is reeds 25 jaar lang een vaste waarde in de Belgische Dance Scene. Als Producer/Songwriter verschenen er al wereldwijd meer dan 200 Tracks van hem. Met de formatie Fiocco behaalde hij verschillende awards en gouden platen. "Drop It" van Scoop werd zelfs Platina in Nederland. Als producer van D.H.T. behaalde Jan een top 10 notering in USA en Frankrijk met de Roxette Cover "Listen to your heart". En wie kent er natuurlijk niet de Bonzai zai zai fuifklassieker van Thunderball. Als DJ is Jan al jaren een graag geziene guest-dj. De lijst van zijn performances zijn te veel om allemaal op te noemen (Tomorrowland - Suikerrock - I Love The 90s - Illusion - Legacy Festival - Beachland - Age Of Love - Kokorico - Bonzai Retro - Legendary 90’s - Sunrise Festival …). Na al die jaren is Jan nog steeds een zeer gepassioneerde DJ die het durft om verschillende stijlen fijnloos te combineren (Electro - Retro - DnB - 90's - Trance - Urban - Dirty House ...). Hij heeft als DJ maar één doel : PARTY PARTY en PARTY !!!

Facebook

DJ SASH

23u-00u - Onze Line-up is compleet en we zijn trots één van onze eerste headliners te mogen aankondigen ! Met meer dan 22 miljoen verkochte platen en vele internationale hits in de dance scene mogen we u onze eerste internationale DJ uit Duitsland aankondigen ! U kent hem ongetwijfeld van hits als Encore Une fois ! , Ecuador , La primavera en Mysterious Times ... Op vrijdag komt niemand minder dan DJ SASH

Facebook

M.I.K.E. (PUSH)

00u-01u - Een volgende topper op vrijdagavond laten we heel speciaal overvliegen uit New York. Deze Belgische producer, remixer en DJ is voornamelijk gekend onder de naam Push. Hij is verantwoordelijk voor meerdere producties bij Sony, Armada Music, Bonzai , FSOE en hij werkte samen met Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Moby en zoveel meer. In 1998 won hij vele Dance Music Awards met "Universal Nation". Tevens ken je hem van "Strange World" en " The Legacy. Met meer dan 21 jaar ervaring en in 2016 en 2017 de nummer 1 van The Greatest Switch op Studio Brussel presenteren we u graag op vrijdag 10 augustus: M.I.K.E. Push

Facebook

Dj Ghost

01u-02u - Deze Topper stond reeds meermaals op Tomorrowland en I love Techno, hij is een uitstekende DJ die de overgang tussen Retro en Techno klassiekers fantastisch beheerst ! Tevens was hij lang resident DJ bij Cherry Moon en H20. U kent hem ongetwijfeld als onderdeel van Cherry Moon Trax. Zijn collega Yves Deruyter was vorig jaar aan de beurt, dit jaar kiezen we voor zijn partner in crime. Met Needle Destruction (Cherry Moon Trax) , Airport (samen met Armani ), Desire Go Higher (Q-IC), The Moon en Ready or Not Here I Come een topper van formaat ! This homeboy will put the party on fire op vrijdag 10 augustus!

Facebook

Da Rick

02u-03u - Onze laatste DJ voor vrijdag 10 augustus kwam reeds even in de regen optreden op één van de vorige edities. Hij slaagde erin iedereen uit de tent te krijgen en toen wisten we het al, hij komt terug als headliner. Flor Theeuwes is meer dan 20 jaar actief en u kent hem ongetwijfeld van Halloween, Candyman, Attention, Rumble & Kol Nedra die hij samen met Da Boy Tommy uitvoerde ! Hij is ook gekend als MC Jerky van Danger Hardcore Team, Club X, en de Belgische Thunderdome parties ! Met Listen to your heart , een cover van Roxette's 80's hit hadden ze een wereldhit te pakken. Met zijn laatste party releases zoals Banaan (Remix) , 'ik ga vandaag naar de klote' en Pushing the buttons is hij helemaal terug ! Beselare en omstreken, ga niet te vroeg slapen op vrijdag 10 augustus ! Het zal u niet lukken.

Facebook

Op zaterdag:

Vier jezi

19u-20u00 - Op 11 augustus organiseren we een echte top rock & pop avond met afsluitende openluchtfuif ! Dit jaar hebben we onszelf overtroffen en kunnen we jullie één van de topavonden in de Westhoek aanbieden. We beginnen alvast met enkele lokale helden die de tweede dag stevig zullen aftrappen. Het is een West-Vlaamse rockcoverband met leden die hun sporen verdienden in diverse andere groepen. Het viertal is moeilijk te omschrijven maar heeft veel aandacht voor de donkere 80's klassiekers, knetterende rockcovers van de 90's en een flinke dosis leute ! Hun catchy gitaarrifs, heerlijke drums en stevige vocale uithalen zijn eigenzinnig, een tikje melancholisch en vooral heel overtuigend. Stilstaan is geen optie! PS: Moeders houdt uw dochters binnen ! We presenteren u met trots op zaterdag 11 augustus: Vier jezi

Facebook

ID!OTS

20u30u-21u30 - Some music should be part of a health care program or receive funding from the department of transportation. Because what better remedy when feeling a bit washed-out or dozing off behind the wheel than listening to the punches id!ots throw at their audience? Deze unieke samenwerking tussen rasartiesten Luc Dufourmont (Bevergem), Dick Descamps, Wouter Spaens en Tom Denolf resulteert in rawk-'n roll ! Hun sound is doorspekt met invloeden van meer dan 50 jaar rock’n roll. Aanstekelijk, bijwijlen loeihard om dan weer om te slaan in verfijnde melodieuze songs die recht naar de keel grijpen. Slik! In Belpop termen: denk Triggerfinger en The Sore Losers (maar zonder nette pakken). Besprenkel met wat goeie ouwe Queens Of The Stone Age en met zang die ons doet denken aan de grote Sir Mark Lanegan, maar dan voor hij stopte met roken en drinken! Op zaterdag 11 augustus een bijna thuismatch !

Facebook

HET ZESDE METAAL

22u00u-23u30 - Belofte maakt schuld, een topavond op zaterdag hadden we u toch beloofd ? Romantiek, tragiek en humor: de West-Vlaamse wereldband vereert ons na een geweldige festivalzomer en clubtour. Spitsvondige, poëtische teksten met een rasverteller aan het woord én een toegankelijk maar moeilijk vast te pinnen geluid: Het Zesde Metaal blijft bewondering zaaien. Ploegsteert’ - uitgebracht in eigen beheer -zet Het Zesde Metaal definitief op de kaart. De gelijknamige single – over wijlen Frank Vandenbroucke, de wielrenner – wordt opgepikt en blijkt een perfecte ijsbreker voor een muzikaal uitgepuurd album dat de somberheid niet schuwt en daardoor veel directer klinkt dan het Zesde Metaal anno 2008. Cappelle bedient zich van een eigen, hedendaags idioom waarin naast rustige vertelsels ook ruimte is emotionele diepgang en weerbarstige outro’s. Zieltjes wint hij dankzij zijn dichterlijke vondsten én de ontwapenende eerlijkheid waarmee hij zijn wonden likt. U kent de leadzanger misschien ook uit Bevergem. De band kreeg begin 2017 twee MIA's (Beste Auteur/Componist voor Wannes Cappelle en Beste Album voor Calais, uit sinds eind 2016). Het Zesde Metaal stond de afgelopen jaar onafgebroken in de charts met hun single 'Naar De Wuppe'. Na een geweldige festivalzomer (Rock Werchter, Cactus, Dranouter, M-idzomer, Lokerse Feesten, ...) komt de groep naar Beselare. Trots om een unieke show op zaterdag 11 augustus te kunnen aankondigen en het is terug een bijna thuismatch !

Facebook

Les Truttes

00u00u-01u20 - Iedereen kent het verhaal van Les Truttes in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens tot de grootste festivals in Europa. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering maakt hen na al die jaren nog steeds onnavolgbaar en uniek! Maar Les Truttes zijn veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging die jaar na jaar de harten van het volk weet te raken. In 2018 moet en zal net dat gevoel van samenhorigheid verzilverd worden! Les Truttes richten een politieke partij op, en stellen zich verkiesbaar! In dit verkiezingsjaar zal de keuze voor het eerst duidelijk en vanzelfsprekend zijn: u stemt voor Les Truttes 'The People’s Party'! What else? LT is de ware 'partij van het volk' met een niet mis te verstane boodschap: ‘Party To The People’! Let LT rule! Let love rule! Vote for The People’s Party! Vote LT! Yes you can! Welkom op dé grootste verkiezingsshow van het jaar! Een ‘party’ van jewelste waarbij LT u met een ongeziene energie en overgave zal overtuigen van hun programmapunten. Een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten , met de nodige beloftes, schandalen en omkoopaffaires, politieke discussies en passionele speeches, overgoten met een stevige portie rock ’n roll! Kortom, feest. Keep calm and join The Party, LT’s PARTY!

Facebook

 DJ Shizzle le Sauvage

01u30-03u00 - Op zaterdag zorgen we naast het rock & pop geweld voor een top intermezzo en afsluitende openluchtfuif. Deze Top DJ die regelmatig op Studio Brussel te horen is houdt enorm veel van marcellekes, dansende vrouwen, franse chansons, het betere danswerk, vinyl, onnozeliteiten en zwarte muziek. Soul, funk swingjazz, rock n roll , house, electro, hiphop, drum n bass, disco en reggae komen allemaal aan bod. We houden alvast een korte filefuif tussen onze twee headliners door zodat iedereen opgewarmd is voor de afsluitende openluchtfuif die weeral legendarisch zal worden ! Op zaterdag een korte filefuif en een afsluitende openluchtfuif!

Facebook