LINEUP

De line-up ligt vast en het belooft alvast de beste editie ooit te worden !

Op vrijdag:

Lenner V: 20u-21u30

Een jonge DJ uit Vlamertinge. Met zijn ervaring als DJ is hij vooral een graag geziene DJ in de regio Ieper - Poperinge. Hij is actief bij WRADIO en kwam reeds enkele malen langs op Bezemrock. Dit jaar krijgt deze DJ zijn kans om Bezemrock 2019 te openen. Hij is tevens één van de bezielers van het Highlight festival in Ieper.

Furax: 21u30 - 22u30

Dj Furax is sinds zijn kindertijd gepassioneerd door muziek. In 1992 begon hij zijn carrière als techno DJ en produceerde meer dan 150 singles. In 2007 werd hij de eerste Belgische resident DJ in Parijs. Zijn producties zijn gelinkt aan de stijlen dirty house en electro beinvloed door de crookers, dr.Lektroluv, Hatira en andere. De laatste jaren orienteerde hij zich meer richting electro. Zijn grootste hit is door iedereen gekend als “Big Orgus”. Hij heeft meer dan 75.000 fans op facebook en bleef ondertusssen in de top van Belgische DJ scene voor ondertussen meer dan 10 jaar. Hij treed op op de grootste festivals en club in België, Frankrijk,Spanje en nederland. (Mysteryland, Defgon, Bassleader, Qlimax, Q-Base, City Parade, Summer Festival, pussy lounge, Reverze …) Dit samen met de grootste artiesten zoals Tiesto, David Guetta, Martin Solveig, Benny Benassi, Mark Acardipane, Carl Cox, Yves Deruyter en vele andere.

Da Hool: 22u30-23u30

Frank Tomiczek, beter gekend als Da Hool was één van de inspirerende figuren van de ondergrondse techno beweging in de jaren 90. Tijdens dit decenium werd een nieuwe club cultuur geboren en groeide deze uit tot één van de grootste muziek genres. Dankzij de verschillende grote rave parties zoals Mayday of de Love Parade kende zijn populariteit een grote groei. Deze Duitser verkocht in 1994 meer dan 230.000 exemplaren van zijn eerste hit “Rave Nation”. In 1996 had hij zijn eerste wereldhit te pakken met “Meet Her at the Loveparade”, hiermee verkocht hij niet minder dan 6.000.000 stuks. Een gouden hit in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, UK, Benelux en Zuid – Afrika. Sindsdien gaat hij verder optreden onder de naam Da Hool en dit van Sydney tot in New York.

Robert Abigail & MJ The Unique: 23u30-00u30

Als er één zekerheid is in de Belgische Dance Scene, dan is het wel Robert Abigail. Op iedere groot festival of evenement was hij reeds aanwezig. Met zijn unieke en krachtige sets combineert hij verschillende stijlen, van house, pop , urban tot een vette party beat ! Hij speelt en is populair in Europa, Rusland, Azië en Noord Afrika. In 2008 produceerde hij zijn platinum en gouden hit die tevens de officiële soundtrack werd van de Bacardi Mojito Commercial. Zijn club releases worden ook gebruikt door Dimitri Vegas, Yves V, Wolfpack en vele andere. Jullie kennen hem ongetwijfeld van zijn hits zoals de Mojito Song, Merengue of Cuba. Dit jaar komt hij echter niet alleen op Bezemrock. Samen met MJ The Unique uit LA (USA) zal hij voor een spetterend feest zorgen. Deze voormalige MC van niemand anders dan Bob Sinclair (FR) heeft jaren ervaring in publieksinteractie en het hypen van iedere actie in ieder continent van de wereld. Beide heren hebben er heel veel zin in en hebben nog een leuke verassing in petto voor de Bezemrock liefhebbers !

Bonzai All Stars: 00u30-01u30

Het DJ duo Bonzai All Stars aka Christian ‘Fly” Pieters en Marnik Braeckevelt hebben een missie. Deze missie is iedereen weg te blazen met aanstekende DJ sets die alles uit de retro halen. Ze houden ervan de ster van de show te zijn zoals hun naam doet vermoeden en hebben meerdere jaren ervaring in de muziekindustrie. Ze worden door vele hoogstaande dance festivals opgepikt voor hun energetische live sets ! De laatste jaren werd hun originele concept om CD’s te releasen met klassieke retro bonzai tunes meer aan de kant gezet voor hun live DJ sets. Ze stonden reeds op de grootste festivals in België en hosten hun eigen Bonzai stage op Tomorrowland. Daarnaast organiseren ze ook jaarlijks grote Bonzai retro parties. We zijn dan ook trots deze headliner van één van de grootste dance festivals in de wereld live on stage te hebben in onze heksendorp !

Pat Krimson: 01u30-03u00

Deze man hoeft meer dan waarschijnlijk geen Bio. Als eigenaar van het succesvolle label Dance Opera, wat één van de populairste dance labels in Europa werd, werkte hij ook in de studio aan diverse projecten zoals Adams & Krimson, Cold Sensation, DLM, Nunca, Ravebusters, Ultra Shock en natuurlijk ook 2 Fabiola. Met 2 Fabiola scoorde hij de éné hit na de andere, onder andere “play the song”, “lift u up”, “freak out” en de “magic flight” doet hij bij iedereen een belletje rinkelen. Hij haalde met deze hits top plaatsen in de charts in België, Spanje en Italië. In 1996 bracht hij een populair concept naar België en organiseert hij de welgekende “Atmoz nights” in verschillende Belgische clubs. In 2000 verhuisde hij naar Ibiza en besloot hij te genieten van het leven. Gelukkig kwam hij in 2009 terug en begon hij terug te toeren met 2 fabiola en als DJ op festivals in België en Nederland. Hij scoorde met ‘She’s after my piano” nog een grote hit en is sindsdien terug heel actief in de dance scene. We zijn dan ook trots Pat Krimson voor de tweede maal te verwelkomen op Bezemrock als afsluitende act voor onze 13de editie.

Op zaterdag:

GUEST OF LIME: 19u30-20u15

Guest of lime is een viertal dat elkaar leerde kennen in de achtertuin van een lokale Ieperse zanger. Ondanks hun verschillende muzikale achtergrond, vonden zij elkaar in het samenspel en meer nog in het creatieve potentieel. Met Filip Moortgat op bas en arrangementen, Kevin Verhaege op drums, Xavier Deleu op gitaar en frontvrouw Suzy Regheere uit Zonnebeke ontroeren zij met melodieuze popsongs en stevige rocknummers Guess What ? GUEST OF LIME

RHEA: 20u45-21u45

RHEA is een jonge, nieuwe rockband uit Gent. Met scheurende riffs en gitaren zijn ze een advocaat voor de klassieke Rock ’n’ Roll, dan wel met een duidelijk moderne toets. Met Guillaume Lamont en Matthijs Machtelinckx telt het twee oude bekenden uit de Vlaamse rockscene (Black Tolex). Aangevuld met stevige drums en een “edgy” sound weet RHEA duidelijk wat het wilt, volle gas recht vooruit. Een maand na de oprichting wist het zich te selecteren voor De Nieuwe Lichting 2016, waarop het een maand later opnieuw geselecteerd werd, deze keer voor de Humo’s Rock Rally 2016. Met “Never Out of Sight” heeft het ook een song in de 22tracks-lijst van Vi.be/Poppunt. De enthousiaste vijfkoppige band doet zijn ding, zonder compromis. Ze speelden reeds 3 x in de AB in Brussel en lanceerden net hun nieuwe single “ silver lines”

VIVE LA FETE: 22u30-23u30

Vive La Fête is een electropopband uit België die al jarenlang garant staat voor een opwindend muzikaal feest. De band draait om geliefden Danny Mommens (gitaar en zang) en Els Pynoo (zang). Hun geluid valt te omschrijven als dansbare electrorock, met een beetje kitsch, wat invloeden uit de New Wave en daar doorheen sijpelende Franse melodieën. In 2002 vindt een bijzondere ontmoeting plaats met pas overleden Karl Lagerfeld. De King of Fashion raakt daarbij zo gecharmeerd door de muziek en het uiterlijk van Vive La Fête dat een internationaal avontuur volgt. Spelende tijdens modeshows van Chanel in o.a. Tokio, New York, Milaan, Parijs en Berlijn verzamelt de band een bijzondere schare fans in de modewereld. Momenteel reist de sterke liveband nog steeds de wereld over voor festivals en catwalks: van Rusland tot Colombia, van Lowlands tot Roskilde en van Pukkelpop tot Sziget, overal vallen fans voor Vive La Fête en hun toer “ Destination Amour”.

PRAGA KHAN: 00u00-01u15

Maurice Engelen, opperheer der Belgische techno, wordt zestig in hetzelfde jaar dat Praga Khan dertig kaarsjes mag uitblazen. Dan maar meteen een dubbeldik feest, want in 2019 staat niemand minder dan Praga Khan op ons podium ! Naast Praga Khan ken je Maurice ook van het project Lords of Acids. Beide Maurice-projecten zijn gevestigde waarden in de internationale dancescene en kennen ook succes in de Verenigde Staten, waar het Loa-Album 'Lust' zelfs de eerste Belgische gouden plaat ooit werd. Wereldwijd gingen clubs en discotheken de voorbije dertig jaar overstag voor de technobeats van Praga Khan en de kinky elektro-shows van Lords of Acid. 'Power of the Flower', 'I sit on Acid', 'Injected With a Poison', 'Breakfast In Vegas', … Are you ready ? Praga Khan Live on Stage !

SHIZZLE LE SAUVAGE: 01u30-03u00

Op zaterdag zorgen we naast het rock & pop geweld terug voor een afsluitende openluchtfuif. Deze Top DJ die regelmatig op Studio Brussel te horen is houdt enorm veel van marcellekes, dansende vrouwen, franse chansons, het betere danswerk, vinyl, onnozeliteiten en zwarte muziek. Soul, funk swingjazz, rock n roll , house, electro, hiphop, drum n bass, disco en reggae komen allemaal aan bod. Het zal terug een legendarische afsluitende openlucht fuif ! Het was vorig jaar super goed, dit jaar kan het zoals hij het zelf zegt , nog beter ! Voor de tweede maal DJ Shizzle Le Sauvage op Bezemrock.