Tickets

Online tickets

De voorverkoop van tickets is gesloten. Kaarten en jetons kunnen nog aan de deur gekocht worden.

Voorverkooppunten

Beschikbaar vanaf 1 juli in de vvk-punten

8940 Kruiseke

‘t Visputje,
Oude Ieperweg 8

8980 Zonnebeke

D’ Oude Timmerie,
Roeselarestraat 46

8980 Beselare

Brouwershof,
Beselare Beselarestraat 267

8940 Geluwe

‘t Smiske,
Wervikstraat 25

8980 Geluveld

De Routier,
Menenstraat 286 A

‘t Hoekske,
Geluveld menenstraat 174

Algemene voorwaarden

 

 

Onze prijzen zijn aangegeven op onze website onder de rubriek ‘tickets’. Deze prijzen zijn steeds aangegeven in Euro, BTW, taksen en servicekosten zijn  inbegrepen. Alle online tickets zullen elektronisch opgestuurd worden naar het e-mailadres opgegeven bij de bestelling. Dit betekent dat u een Pdf-bestand opgestuurd krijgt.

De bestelling is pas definitief als de betaling is afgerond. De aankoop is daarna definitief en dit betekent dat jouw ticket noch terug te betalen noch inruilbaar is.

Als Bezemrock-liefhebber ben je verplicht de email na ontvangst even nauwkeurig te onderzoeken op mogelijke fouten van onze kant. Indien wij onze diensten gebrekkig hebben geleverd, heb je als koper 14 dagen om dit te melden. Indien je aanvraag ontvankelijk wordt verklaard dan zetten wij onze fout uiteraard recht. Indien wij geen gemotiveerde klacht krijgen binnen de opgegeven termijn vervalt jouw recht. Alle tickets moeten ingeruild worden voor een festivalbandje aan de inkom van het festival. Alle vervalsingen van tickets of bandjes zullen aanleiding geven tot het ontzeggen van het terrein en een eventuele vervolging. Geen enkel ticket/bandje zal terug betaald of vervangen worden.

Wij werken met een gepersonaliseerde barcode dus enkel de eerste aanbieder van het originele festivalticket en campingticket wordt toegang verleend tot Bezemrock. De aanbieder moet in staat zijn om zijn identiteit te linken aan de identiteit op het ticket. Zorg er dus voor dat niemand jouw ticket kan kopiëren.

Aanpassingen aan het programma geven in geen enkel geval aanleiding tot een volledige of gedeeltelijke terugbetaling. In geval van overmacht, kan de organisator niet aansprakelijk gesteld worden. Bezemrock behoudt zich het recht toegang tot het festival aan iedereen te ontzeggen in het geval dat de omstandigheden dit rechtvaardigen.